Виробник танків Leopard та САУ Caesar створив філію в Україні

Зображення логотипу компанії танків Leopard та САУ Caesar
Зображення логотипу компанії танків Leopard та САУ Caesar

KNDS відкриває дочірню компанію у Києві

Французько-німецький концерн KNDS відкрив дочірню компанію у Києві під назвою KNDS Ukraine LLC. Головна мета підприємства - підтримувати співпрацю між державними установами України й українськими оборонно-промисловими компаніями.

За словами представників KNDS, Україна є одним із найважливіших промислових партнерів концерну, оскільки використовує на передовій або законтрактувала майже 800 одиниць озброєння французько-німецького виробництва. Тому дочірня компанія KNDS Ukraine LLC надасть українській промисловості допомогу в технічному обслуговуванні, ремонті та капітальному ремонті озброєння. 

KNDS та українська промисловість також планують спільне виробництво в Україні 155-мм артилерійських боєприпасів та запчастин до них.

Україна використовує на передовій або законтрактувала майже 800 одиниць озброєння, а також боєприпаси виробництва французько-німецького об'єднання. Це робить його одним із найважливіших промислових партнерів.

Також KNDS виробляє танки Leopard 1 і Leopard 2, артилерійські установки CAESAR та PzH 2000, броньовані машини AMX 10RC.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також

Росія збільшила експорт зрідженого газу
сьогодні, 16:12 59 переглянули
експорт зрідженого газу зросла в Росії