«Віталик любив життя». Світлана Білоножко розказала, як переживає втрату чоловіка

«Віталик любив життя». Світлана Білоножко розказала, як переживає втрату чоловіка

Дружина народного артиста України Віталія Білоножко, співачка Світлана Білоножко, має важкий час після смерті свого чоловіка. Вона розповіла, що турбота сім'ї та любов прихильників допомагають їй забути про сумні думки. Про це вона розповіла в коментарі для "ЖВЛ представляє".

Світлана зазначила, що вона постійно у русі і не може сидіти без діла, так як це важко для неї. Вона дякує своїй родині, яка дбає про неї, а також її внукові, який часто приїжджає.

Сьогодні, 11 червня, Віталій Білоножко відзначав би свій 71-й день народження, і Світлана пригадала, як вони зазвичай святкували це свято разом.

Вона зазначила, що її чоловік завжди з великим розмахом святкував свій день народження, і в їхньому домі завжди було багато гостей. Однак у свій останній день народження Віталій уже важко ходив.

Співачка розповіла, що Віталій завжди любив життя і людей, і вони разом проводили святкування, допомагаючи один одному готувати рибу. Однак його мучив діабет, і йому ставало важко ходити. Вона зі сльозами в очах зазначила, що вона не могла уявити, що в їх так багато прихильників. Якби Віталій знав, як його люблять, то не відчував би такої самотності.

Світлана також повідомила, що готується до проведення вечора пам'яті на честь Віталія, який відбудеться 19 жовтня у київському Палаці Україна. Її метою є зберегти спадщину чоловіка та вшанувати його.

Віталій Білоножко помер 9 січня у віці 71 року. Він був народним артистом України, засновником і організатором Міжнародного фестивалю родинної творчості "Мелодія двох сердець" та відомою українською співачкою. Смерть Віталія стала неочікуваною для багатьох його друзів і колег. Останній раз він виступав на сцені у 2019 році і через пандемію коронавірусу залишався вдома. Усі важливі заходи відвідувала лише його дружина.

Прощання з Віталієм Білоножком відбулося в Національній філармонії України. Дружина приймала співчуття від численних гостей, які прийшли вшанувати пам'ять про артиста. У залі лунали його пісні та відео з його концертів. Труну прикрасили трояндами, а поруч розставили фотографії Білоножка з дружиною. Багато людей висловили своє співчуття, серед них сім'ї Софії Ротару та Світлани Лободи.

Читайте також: