Витівка із незвичайною посилкою допомогла американці викрити серійного злодія

Витівка з посилкою - знахідка американських поліцейських
Витівка з посилкою - знахідка американських поліцейських

Жінка з Південної Каліфорнії зловила серійного злодія поштових відправлень за допомогою GPS-трекера

Жителька Південної Каліфорнії знайшла спосіб зупинити серійного злодія поштових відправлень, використавши GPS-трекер. Вона відправила собі посилку з пристроєм, а коли вона була викрадена, повідомила про це поліцію. Про це повідомляє Associated Press.

За даними агентства, жінка стала жертвою злодія протягом тривалого часу. Він вкрав кілька посилок до того, як жінка придумала ідею з використанням трекера. Вона помістила пристрій у посилку та відправила його на свою власну адресу. В понеділок, 19 серпня, жінка повідомила поліцію, що посилка знову була викрадена, але цього разу вона змогла розкрити злочинецьку схему.

Поліцейські відстежили трекер, який привів їх до двох підозрюваних: 27-річної жінки з Санта-Марії та 37-річного чоловіка з Ріверсайду.

Звинувачення в крадіжці особистої інформації з пасажирів літаків за допомогою фальшивих Wi-Fi мереж

У попередній новині було повідомлено, що житель Австралії став підозрюваним у крадіжці особистої інформації пасажирів літаків, використовуючи підроблені Wi-Fi мережі. Звинувачення у дев'яти кіберзлочинах було пред'явлено в зв'язку з крадіжкою даних з телефонів. За інформацією видання, австралієць створив підроблені мережі Wi-Fi, щоб збирати особисту інформацію пасажирів. Австралійська федеральна поліція заявляє, що він створив фальшиві мережі Wi-Fi, щоб шахрайським шляхом змусити користувачів вводити свої особисті дані.

Читайте також