Влад Яма мало не загинув на новорічному корпоративі

Здається, новорічні корпоративи – це час, коли можна розслабитися, забути про роботу і чудово повеселитися. Насправді так і буває, але у період свят варто не забувати про безпеку. Наприклад, не підносити бенгальські вогники близько до алкогольних напоїв та ялинок, не сідати за кермо автомобіля під градусом, а також... закривати рота, коли падає метафан.

Останнє – це ледь не особиста порада хореографа та телеведучого Влада Ями. 

Колись на власному гіркому досвіді селебриті зрозумів, що веселий метафан чи конфеті, яке літає у повітрі у новорічну ніч, може стати вбивчим.

На своєму першому новорічному корпоративі в Києві, коли поруч зі мною були українські зірки, на сцені я вдавився метафаном і ледь не вмер, — розповів хореограф під час конкурсу "Правда чи брехня" на шоу "Хто зверху?".

Це сталося у 2003 році. Я стояв в останній лінії балету Freedom. В руках у всіх були келихи з шампанським. І ось б’є годинник. Три, два, один, бах! Я зробив вдих і зрозумів, що не можу дихати. Я був на відстані від інших учасників, мене ніхто не бачив, не міг допомогти. Потім я впав, розбивши келих, і коли почав кашляти, метафан вийшов. Але, здається, я не дихав півхвилини, — пригадав Влад Яма.

Рятувати своє життя тієї новорічної ночі Владу Ямі довелося самотужки.