Влада заборонила росіянам поширювати відео з місця пожежі у Торопці

Пожежа у Торопці: заборона росіянам поширювати відео
Пожежа у Торопці: заборона росіянам поширювати відео

Мешканці Тверської області Росії вимагають не поширювати відео атаки на склад боєприпасів у Торопці. За повідомленням Telegram-каналу Sota, міністерство надзвичайних ситуацій РФ погрожує росіянам кримінальними справами, якщо вони це зроблять.

Нічого не зрозуміло? От я пояснюю. У Тверській області Росії в місті Торопець стався вибух на складі з боєприпасами через атаку безпілотників та протиповітряної оборони. Окупаційна влада стверджує, що причиною пожежі стали уламки збитих дронів. Зазначено, що на момент атаки тривав захист міста від безпілотників.

Збито 54 українські дрони

У ніч на 18 вересня Росія повідомила, що знищила 54 українські безпілотники. За інформацією міноборони РФ, 27 дронів були збиті над Курською областю, 16 - над Брянською, 7 - над Смоленською, 3 - над Білгородською та 1 - над Орловською. Окрім того, за даними російських джерел, під час збиття дронів був нанесений удар по Смоленській атомній електростанції. У мережі поширилося відео, на якому зафіксовано цей удар з боку російського комплексу Панцир-С1.

Читайте також