Вокзал Дніпра відновив роботу після ракетного удару

Ракетний удар у Дніпрі зупинив роботу залізничного вокзалу

Внаслідок ракетного удару по Дніпру робота міського залізничного вокзалу зупинялася більше ніж на годину. Станом на 09:35 його робота відновлена, повідомила "Укрзалізниця".

Наразі пасажири поїзда №40 Запоріжжя - Солотвино, який зараз очікує дозволу на подачу на вокзал, зможуть сісти в поїзд по станції Дніпро. Пасажирам, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, залізничники знайдуть місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби: посадка можлива по квиткам на попередній рейс.

Станом на зараз суттєво затримуються наступні поїзди:

  • №38 Київ - Запоріжжя;
  • №733 Дніпро - Київ;
  • №5/215 Чернівці - Запоріжжя (затримка до пів години).
«Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об'єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога. На пошкоджених об'єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється», - йдеться у повідомленні «Укрзалізниці».

До цього робота вокзалу станції Дніпро призупинялася, тимчасово кінцевими зупинками для приміських та поїздів далекого сполучення були Нижньодніпровськ та Горяїнове.

Нагадаємо, зранку, 19 квітня, Росія атакувала ракетами Дніпро та Криворіжжя. Внаслідок чого є 15 поранених людей та двоє загиблих. Також о 06:14 відбувся відбій масштабної повітряної тривоги в Україні. Тривога тривала понад годину. Під час повітряної тривоги у Дніпрі та Одесі пролунали вибухи. Внаслідок атаки на Дніпро є влучання у житловий будинок.

Інші новини:

Читайте також:

  • Атака на Дніпро: з'явилося відео перших хвилини після удару
  • Зеленський відреагував на обстріл Дніпра та показав наслідки (фото)