Володарка титулу «Королева України» пішла служити до ЗСУ і зустріла на фронті кохання

Володарка титулу «Королева України» пішла служити до ЗСУ і зустріла на фронті кохання

Володарка титулу "Королева України-Земля-2012" Євгенія Прокопенко приєдналася до Збройних сил України. Вона пройшла курси такмеду і зараз працює на фронті, допомагаючи пораненим і надаючи першу допомогу. На війні вона зустріла свого майбутнього чоловіка-парамедика Олександра з позивним Рагнар і вони одружилися. Про це Євгенія Прокопенко розповіла в інтерв’ю "Уніан".

Євгенія розповіла про своє знайомство з Олександром: "Він приїхав з екіпажем до нашого батальйону. Відразу ж він запитав про мій зріст, і ми зустрілись глядаючи один на одного. Він був душевним і щирим, і ми відчули зв'язок з першого погляду"

Вони почали спілкуватись і через чотири дні Олександр зробив Євгенії пропозицію, подарувавши їй кільце від гранати. Початково Євгенія її сприйняла як жарт, але все ж прийняла пропозицію. Вони вирішили, що хочуть бути разом і почали працювати разом в батальйоні

Весілля пари відбулося під час ворожого штурму. Євгенія розповідає: "Весілля відбулося 24 грудня. В цей день почався штурм, і дуже багато людей було поранено. Ми хотіли відкласти весілля і допомогти в роботі, але на наше прохання нам відповіли, що ми маємо своє свято. Так ми були заручені"

Зараз Євгенія та Олександр продовжують працювати на фронті, але Євгенія жартома скаржиться, що Олександр намагається захистити її і це інколи заважає працювати.

До речі, співак Віталій Козловський розкрив ім'я свого сина - Оскар. Він обрав це неординарне ім'я, оскільки почув його в Італії, де він виступав.

Читайте також: