Ворог наніс удари по Харкову: є загиблі та поранені

Російсько-фашистські війська нанесли удари по Харкову

4 квітня вночі російсько-фашистські війська здійснили атаки на місто Харків. Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти двічі вдарили по місту.

"Зафіксовані влучання по житловій цивільній забудові. Триває огляд місць профільними службами. У одній з багатоповерхівок внаслідок ворожих ударів пошкоджені верхні поверхи. Також зафіксовані пошкодження житлової забудови приватного сектору", - заявив він.

Під час ліквідації наслідків окупанти здійснили ще один удар, в результаті якого загинуло четверо осіб, з них - рятувальники. Були пошкоджені щонайменше три авто ДСНС. Неподалік одного з них - глибока яма від влучання."

Інформацію про постраждалих також повідомив Синєгубов. "Щонайменше 10 людей отримали поранення внаслідок атаки окупантів на Харків. Серед них - медсестра Обласного центру екстреної медичної допомоги, яка була членом рятувальної бригади та постраждала від повторного удару. 49-річний чоловік перебуває у важкому стані, решта - у середньому та легкому", - розповів очільник Харківської ОВА.

Продовжуються обстріли Харкова

За словами міського голови Ігоря Терехова, вночі 4 квітня було зафіксовано п'ять ударів по Харкову. Удари сталися в Новобаварському районі та Салтівському районі, проте житлові будинки вдалося уникнути - снаряди впали в землю. Також Терехов зазначив, що ще один район міста був під обстрілом.