Вважався зниклим безвісти з квітня 2022 року. Згадаймо Анатолія Хромчака

Фотографія Анатолія Хромчака, зниклого безвісти в квітні 2022 року
Фотографія Анатолія Хромчака, зниклого безвісти в квітні 2022 року

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Анатолія Хромчака.

На фронті загинув воїн Анатолій Хромчак, мешканець села Рожанка, який з 23 квітня 2022 року вважався зниклим безвісти. Про це повідомила Кам'янка-Бузька міська рада.

Анатолій Хромчак народився 12 червня 1995 року у селі Рожанка Кам'янка-Бузької міської громади Львівського району Львівської області.

З початку повномасштабного вторгнення Анатолій Хромчак став на захист Батьківщини в складі 24-ї ОМБр ім. Короля Данила та до останнього подиху залишався вірним військовій присязі.

Старший солдат Анатолій Хромчак 23 квітня 2022 року поліг під час зустрічного бою з російським окупантом, в районі міста Попасна Луганської області.

У героя залишились мама, бабуся та брати. Молодому воїну назавжди 26…

18-20 жовтня оголошено в громаді Днями жалоби за полеглими воїнами Анатолієм Хромчаком та Юрієм Серкісом.

Главком долучається до хвилини мовчання. Ми вшановуємо пам'ять усіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських загарбників, запалюємо свічки пам'яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи світлу пам'ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність держави: усіх військових, цивільних та дітей, усіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села.

Читайте також