"Я не буду така, як Свєта Лобода" - Руслана Писанко про схуднення та проблеми зі здоров'ям

Ведуча нового шоу "Твій день" на 1+1 Руслана Писанка розповіла про те, як зіпсувалося її здоров'я після різкого схуднення.

Як відомо, колись ведуча та її чоловік Ігор худнули разом на одному шоу, де втратили на двох понад 80 кілограмів. Зараз же Писанка каже, що більше на такі експерименти ніколи не наважиться.

"Я хочу зараз усіх глядачів попередити, шо я не буду така, як Свєта Лобода. Я думаю, що мені треба залишатися у тій формі, у якій я нормально почуваюся. Кому потрібна Писанка худа? Ну, навіщо?" – каже Руслана.

Навіть продюсера шоу "Твій день" Єгора Гордєєва Писанка одразу попередила, що жодних кардинальних перевтілень за її участю не буде. До того ж, різке схуднення вплинуло на самопочуття і самої зірки, і її чоловіка.

"По собі: зуби "летіли", волосся "летіло", обвисла шкіра – це взагалі має якось нездоровий вигляд", - поділився чоловік Писанки.

Вони підтримують одне одного у всьому. Навіть, коли запитують про спільних дітей, яких у подружжя немає. Руслана говорить, що як Бог дасть, так і буде.