"З голою д*пою і прапором на шиї" – Лобода зганьбилась через "еталонний патріотизм"

Українську співачку Світлану Лободу розкритикували за російськомовні хіти.

Цього разу зірка виступала в Ніцці. Вона співала й розмовляла російською, обмотавшись українським прапором. Відео, яке "рознесли" у мережі, опублікувала в Instagram.

"Картина маслом: Світлана Лобода у накидці із колекції "я патріотка" зі сцени у Ніцці розповідає про непрості випробування українців, а глядачі із залу їй кричать "українською". Якщо базові речі так і не дійшли, то хоч ти прапором з голови до п'ят обмотайся не допоможе", написали в Telegram-каналі "Культурна прачечна".

Росіяни також висміяли артистку.

"Еталонний український патріотизм від Лободи. З голою д*пою, у голому купальнику, з прапором на плечах і хітом російською", написали в Telegram-каналі "Самые СЛИВки".

Під час виступу Лободи у Харкові 16-річна Дарина Вдовенко вийшла з плакатом "Харків без Лободи". Після цього артистка почала чіпати підлітка і сказала їй: "Моя хороша. Ну хто тобі дав гроші? Навіщо ти це робиш? Є люди завербовані, бачите?". Така поведінка Лободи викликала шквал обурення у суспільстві.

Раніше після обурення громадськості концерт Лободи скасували у Києві.

Світлана Лобода виступала у Кремлі 2018 року, на четвертий рік російської агресії. Влітку 2021 року у Москві сказала про російську "Премію МУЗ-ТВ" "это лучшая премия нашей страны".