За війну віцепрем’єр Кубраков отримав 29 млн грн від колишнього партнера

Віцепрем'єр-міністр з відновлення-міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков задекларував свій дохід у сумі 28,59 млн грн за 2022-2023 роки. Цей дохід отриманий від відчуження цінних паперів та корпоративних прав. Інформацію про це оприлюднили у Реєстрі декларацій, повідомляє "Главком".

Особою, яка надала найбільший транш коштів, став Руслан Крамаренко, громадянин України. Він передав віцепрем'єру суму в розмірі 17,57 млн грн 20 жовтня 2023 року.

Руслан Крамаренко - колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького. Він є одним з найближчих соратників Олександра Попова, який також є "регіоналом". Крамаренко також є ексбізнес-партнером Кубракова у компанії "Місто для людей". В 2016 році вони заснували цю групу компаній, яка займається будівництвом багатоповерхівок та їх оновленням.

За даними "Главком", від Руслана Крамаренка Олександр Кубраков отримав загальну суму у розмірі 38,45 млн грн за відчуження цінних паперів та корпоративних прав, починаючи з 2021 року.

Крім того, у соціальних мережах з'явилися повідомлення про Кубракова, який отримує все більшу популярність. З'ясувалося, що він має кілька власних проектів, які викликають зацікавленість в громадськості.

Також на сайті доступні статті, які можуть вас зацікавити:

  • Майже прем'єр? Хто запалює зірку Кубракова
  • Китайська шкатулка для Мустафи Найєма. За що нардеп Лабазюк сів у СІЗО (документи)