За війну віцепрем’єр Кубраков отримав 29 млн грн від колишнього партнера

Вицепрем'єр-міністр з відновлення-міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков заявив, що за 2022-2023 роки отримав дохід у розмірі 28,59 млн грн від продажу цінних паперів та корпоративних прав. Цю інформацію повідомляє Реєстр декларацій, посилаючись на дані від самого віцепрем'єра.

Найбільшу суму грошей (17,57 млн грн) віцепрем'єру перерахував Руслан Крамаренко, громадянин України, 20 жовтня 2023 року.

Руслан Крамаренко відомий як колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького і один з найближчих співробітників Олександра Попова, який також є партнером Кубракова в компанії "Місто для людей". Влітку 2021 року віцепрем'єр оголосив про продаж свого бізнесу. З 2016 року він спільно з Русланом Крамаренком заснував групу компаній "Місто для людей", яка займається будівництвом багатоповерхівок і наданням послуг з обслуговування цих об'єктів.

За інформацією "Главкома", з 2021 року Олександр Кубраков отримав від Руслана Крамаренка 38,45 млн грн доходу від продажу цінних паперів та корпоративних прав.

Читайте також:

  • Майже прем'єр? Хто запалює зірку Кубракова
  • Китайська шкатулка для Мустафи Найєма. За що нардеп Лабазюк сів у СІЗО (документи)