Загибель 108 українських військових поблизу Авдіївки: Генштаб відреагував

25 грудня політолог Віталій Бала повідомив про загибель 108 захисників, які стояли під Авдіївкою в Донецькій області. Він заявив, що бійцям дозволили поїхати додому на різдвяні свята, але вони загинули. Однак, Генштаб ЗСУ стверджує, що ця інформація є фейковою.

Вони тягнули жереб, хто зможе поїхати і ті, хто не витягнув, були дуже засмучені і навіть деякі просили з ними помінятись. Але, ніхто не погодився, бо всі хотіли побачити своїх рідних, адже вже близько року на нулі - написав Бала.

Бала заявив, що всі, хто витягнув жереб, сіли в автобус, але не доїхали. Він також називає недостатню кількість грошей на машини причиною цього "інциденту".

Генштаб заявив, що інформація про 108 загиблих в одній з бригад на Авдіївському напрямку неправдива.

Військові закликають українців перевіряти інформацію перед її поширенням.

Український військовий Сергій Волков також стверджує, що ця інформація є фейковою. Він каже, що відпустки немає, а бойові дії тривають.

Триває 671-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу було 98 бойових зіткнень. Російські сили завдали 42 авіаційних та ракетних ударів, вони також обстріляли позиції наших військ і населені пункти. На жаль, є загиблі і поранені серед цивільних. Багато будинків та інфраструктура постраждали від цих атак.