Загинув у бою під Бахмутом. Згадаймо Мілана Романчака

Загинувший бійця Бахмуті Мілан Романчак
Загинувший бійця Бахмуті Мілан Романчак

Кожного дня о 9 ранку громадяни України вшановують пам'ять жертв російсько-української війни. Сьогодні ми згадуємо Мілана Романчака.

Мілан Романчак, який захищав нашу країну, загинув 26 березня 2023 року під Бахмутом. Про це повідомила Ужгородська міська рада.

Мілан Михайлович Романчак народився 25 лютого 1980 року в Ужгороді. Він навчався та працював тут, і тут проживав усе своє життя. Він був доброзичливою та чутливою людиною, яка захоплювалася спортом. Він був надзвичайно позитивним та світлим, люблячим батьком та хорошим родичем.

Коли в Україні почалася війна, Мілан не міг залишитися байдужим і вирішив піти захищати свою Батьківщину.

Загибель українського захисника сталася під Бахмутом 26 березня 2023 року, коли він боронив нашу країну.

Церемонія похорону Мілана Романчака відбулася в Ужгороді на набережній Незалежності. Його родичі, близькі, військові та мешканці прийшли вшанувати Героя.

Родині Мілана Романчака було зачитано лист від головнокомандувача Збройних Сил України генерала Олександра Сирського, в якому висловлено глибоку вдячність за його жертовне служіння в армії.

Після заупокійної літургії відбулася жалобна хода до Пагорба Слави, де Мілана Романчака поховали з мілітарними почестями.

Блок галереї

Після смерті захисника його залишилися дружина, двоє синів та мати.

Ми, команда "Главком", приєднуємося до хвилини мовчання, вшановуючи пам'ять усіх українців, які віддали життя у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських окупантів, запалюємо свічки пам'яті та схиляємо голови зі скорботою під час національної хвилини мовчання, вшановуючи яскраву пам'ять громадян України, що дали життя за свободу та незалежність нашої держави: всіх військових, цивільних осіб та дітей; всіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та через напади недругів на українські міста та села.

Читайте також