Замість пензля взяв автомат. Згадаймо Олега Дробоцького

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам’ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Олега Дробоцького.

У битві з окупантами поблизу села Оріхово-Василівка загинув солдат Олег Дробоцький, якого звали Художник. Йому було 26 років.

Новини великих медіа все більше нагадують антиутопію Орвелла, де є країна, яка ось переможе у війні, кожен день перемагає все більше і більше, люди живуть собі та механічно виконують свою роботу. На відміну від вигаданого роману, війна справжня як ніколи.

Олег Дробоцький

Олег народився в селі Вербовець Тернопільської області. Він був творчою дитиною і любив малювати. Після закінчення Львівської академії мистецтв, він вирішив служити у Збройних силах України.

У ході російського вторгнення Художник захищав Україну як частина 67-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Він брав участь у боях на найважчих ділянках фронту.

Олег Дробоцький відомий як автор пронизливих світлин і картин про війну. Він був волонтером в зоні бойових дій і знав, про що пише свої роботи.

Друзі та колеги характеризують його як митця і воїна, який об'єднав мистецтво і воїнство. Вони згадують його з повагою і гордістю.

Цей текст був переписаний з оригіналу та форматований з використанням html-тегів.