Заморозки та дощі: синоптик сказала, коли чекати на потепління в Україні

Прогноз погоди в Україні на найближчі дні

В Україні найближчим часом не передбачається особливого тепла, повідомляє синоптик Наталія Діденко. За її словами, українці можуть очікувати комфортну температуру в межах +13+19 градусів. Деякі дні можуть бути трохи теплішими, але загалом погода буде свіжою. Лише південна частина та Закарпаття будуть трохи теплішими. Проте найближчої ночі місцями можливі заморозки, особливо на сході, півночі та в центрі країни.

У п'ятницю, 10 травня, максимальна температура повітря в Україні становитиме +14+18 градусів, а в південній частині та на Закарпатті може досягти +19+21 градусів. Буде малохмарно та сонячно, проте місцями можуть бути невеликі дощі у Сумській, Чернігівській та Київській областях. У столиці невеликі опади не передбачаються, але збільшиться хмарність після обіду. Температура у Києві буде коливатися від +3 до +17 градусів.

У суботу невеликі дощі пройдуть на заході, в центральних та східних областях, а на Провідну неділю опадів не передбачається. Раніше повідомлялося, що до України наближається антициклон Thomas з заморозками.

Погода буде свіжою, але комфортною, - Наталія Діденко, синоптик

Погода в Україні, погода на 1 травня