«Заповіт» Путіна: диктатор вирішив, кому передасть Росію

Президент Росії Володимир Путін висловив думку, що майбутня еліта Росії повинна складатися з воїнів, які брали участь у російсько-українській війні. Він вказав, що такі люди повинні займати провідні позиції в освіті, громадських об'єднаннях, бізнесі та державному управлінні. Путін оголосив про нову програму навчання для ветеранів війни під назвою "Час героїв". Військові зможуть навчатися у відомствах Кремля, уряду, міністерств, керівників регіонів і великих компаній.

Президент також відзначив, що важливі моменти в історії країни вимагають відповідальних людей, які беруть на себе відповідальність, і саме такими людьми, як "герої СВО", Росію можна довірити у майбутньому.

У Росії також відомо про відкриті уроки, які проводить у школах засуджений на 9 років в'язниці вбивця-окупант Микита Сем'янов. Він також засідає у журі дитячих конкурсів. Раніше повідомлялося про випадок, коли російський окупант, повернувшись з війни, вбив найкращого вчителя Росії. Він стверджував, що не отримав поваги за свої "бойові заслуги".

Читайте також:

  • Окупант повернувся з фронту і відсвяткував 23 лютого: зґвалтував і підпалив дівчину
  • Нові обіцянки та страшилки: головне з виступу Путіна