Зарплата в Форі: касир, охорона, продавець и адміністратор

Зарплата в Форі: касир, охорона, продавець и адміністратор
Зарплата в Форі: касир, охорона, продавець и адміністратор

Робота у Форі завжди мала багато переваг та деяких особливостей. Навіть цього року є відкриті вакансії саме у Форі. Вирішальним чинником у разі є зарплата у Форе. Втім, зп у різних працівників відповідно різна: касир Фора зарплата відрізняється від доходів охоронця.

скільки можна заробити у Форі

Крім того, що Фора зарплата досить різна, різні та обов'язки, а також графік та деякі бонуси. Тому ЗП залишається не єдиним критерієм, важливим у разі працевлаштування у Форі.

Скільки заробляє касир, охоронець та адміністратор у Форі?

2024 року зарплати в мережі супермаркетів "Фора" в Україні регулярно з'являються нові вакансії. Вони припускають не лише різні обов'язки, а й зарплати. До того ж важливий регіон, де знаходиться супермаркет та досвід роботи.

заробітки у форі

Що пропонує мережа касирам:

  1. Зарплатня. Середня заробітна плата касира у "Форі" у 2024 році становить близько 10 000 - 15 000 гривень на місяць.

  2. Обов'язки: робота з касовим апаратом, обслуговування покупців, перевірка та сканування товарів, видача здачі, оформлення чеків.

  3. Переваги: ​​відносно стабільна робота, можливість кар'єрного зростання часто пропонують гнучкий графік роботи.

хто та скільки заробляє у форі

Досить часто у мережі можна зустріти вакансію охоронця у мережі. Що обіцяють такому працівникові:

  1. Зарплатня. Охоронці у "Форі" можуть отримувати в середньому 12 000 - 18 000 гривень на місяць.

  2. Обов'язки. Забезпечення безпеки магазину, контроль за порядком, запобігання крадіжкам, моніторинг камер відеоспостереження.

  3. Переваги: ​​робота без необхідності взаємодії із клієнтами, іноді пропонують змінний графік, що дозволяє поєднувати з іншою діяльністю.

скільки у форі заробляє касир

Без досвіду роботи і навіть студентів часто беруть на посаду продавця чи консультанта. Ця посада передбачає зростання та розвиток, а також стабільний заробіток. Що обіцяють продавцю:

  1. Зарплатня. Продавці-консультанти заробляють у середньому 10 000 - 16 000 гривень на місяць.

  2. Обов'язки: обслуговування покупців, викладення товару, консультації щодо асортименту, підтримка порядку на торгових полицях.

  3. Переваги: ​​можливість спілкування з клієнтами, навчання на робочому місці іноді пропонують бонуси за хороші продажі.

Кожна з цих посад може дати дохід для українця у досить непростий час.

Робота адміністратором у мережі супермаркетів

Кілька слів треба сказати про посаду адміністратора. І тут, безумовно, потрібен досвід. Посада адміністратора вимагає більшої відповідальності, а також виконання великої кількості обов'язків.

скільки у форі заробляє адміністратор

Адміністратор магазину може отримувати близько 15 000 - 25 000 гривень на місяць, але він може мати так звану систему бонусів. Вона припускає, що адміністратор закриває деякі плани. Тобто чим краще працює адміністратор, тим більше він заробляє.

Головним обов'язком адміністратора мережі супермаркетів є організація роботи магазину, контроль за персоналом, вирішення конфліктних ситуацій, керування товарними запасами, звітність. Тобто це той самий “головний”, кого одразу звуть у разі будь-якої проблеми. Адміністратору потрібно бути комунікабельним і досить стійким до стресів. Основною перевагою такої роботи є більш висока відповідальність, можливість керувати колективом, перспективи кар'єрного зростання компанії. Такі навички загалом допоможуть зростати та розвиватися на будь-якій роботі в майбутньому. До того ж до посади адміністратора можна професійно дорости кожному працівникові. На цьому будується вся кар'єрна схема мережі супермаркетів.

Читайте також