Зарплата у Новусі: касир, охорона, продавець та адміністратор

Скільки можна заробити в Новусі?
Скільки можна заробити в Новусі?

Магазин Новус відомий у деяких українських містах. Хоча ця мережа все ще впокорює великі міста країни. Чим більше мережа розширюється, тим більше робочих місць створюється. З цієї причини у Новусі часто бувають вакансії.

Зарплата у Новусі стає головною причиною, чому багато українців обирають мережу супермаркетів для працевлаштування. Адже Новус зарплата досить хороша для України 2024 року. Якщо говорити про роботу в Новусі, то це часто-густо продавець-консультант, охоронець, адмін або товарознавець.

Скільки можна заробити у Новусі у 2024 році?

скільки платять в Новусі

Зарплата у мережі супермаркетів Новус в Україні у 2024 році насамперед залежить від міста та регіону. Хоча всередині мережі стежать за тим, щоб зарплати працівників були справедливими та однаковими.

Якщо говорити про потрібність вакансій, то найчастіше в Новус шукають касирів. Що їм пропонують:

  1. Зарплатня. Середня заробітна плата касира в "Новусі" у 2024 році становить близько 10 000 – 16 000 гривень на місяць.

  2. Обов'язки: робота з касовим апаратом, обслуговування покупців, перевірка та сканування товарів, оформлення чеків, видача здачі, участь в інвентаризації.

скільки платять в Новусі охоронцю

Досить часто у колектив шукають і працівників охорони. Найчастіше йдеться про чоловіків, хоча 2024 року ситуація з працевлаштуванням чоловіків склалася досить специфічна. З цієї причини (війна та процес мобілізації) на вакансію охоронця можуть взяти жінку. Що можуть запропонувати роботодавці:

  1. Зарплата: охоронці у "Новусі" можуть отримувати в середньому 12 000 – 18 000 гривень на місяць.

  2. Обов'язки: забезпечення безпеки магазину, контроль за порядком, запобігання крадіжкам, моніторинг камер відеоспостереження, перевірка підозрілих дій.

скільки платять в Новусі продавцю

Однією з найпопулярніших вакансій у Новусі, безумовно, може стати і продавець. Він працює консультантом, який допомагає покупцям вибирати товар. Що пропонують цьому фахівцю в Новусі:

  1. Зарплата: продавці-консультанти заробляють у середньому 10 000 – 16 000 гривень на місяць.

  2. Обов'язки: обслуговування покупців, викладення товару на полицях, консультації щодо асортименту, контроль термінів придатності товарів, підтримання порядку у торговому залі.

скільки платять в Новусі адміністратору

Ще одна досить популярна професія, яку може освоїти кожен, адміністратор. У цьому випадку вже потрібний досвід, а ще досить велика відповідальність. Адже адміністратор вирішує багато питань та допомагає іншим співробітникам. Адміністратор магазину у "Новусі" може отримувати близько 15 000 – 25 000 гривень на місяць. До його обов'язків входить організація роботи магазину, управління персоналом, вирішення конфліктних ситуацій, управління товарними запасами, звітність та виконання планів продажу.

Кілька слів треба сказати і про товарознавця. Це досить відповідальна та важлива професія. Зарплата товарознавця в мережі супермаркетів Novus в Україні варіюється в залежності від регіону, досвіду роботи та специфіки посадових обов'язків. У середньому по Україні товарознавці заробляють близько 19 000–25 000 гривень на місяць. Вища зарплата можлива для фахівців з великим досвідом та навичками, такими як знання програм обліку (наприклад, 1С) та управління складом. Усі ці нюанси слід обговорювати на момент співбесіди з роботодавцем.

хто так скільки заробляє в Новусі

Така професія має кар'єрне зростання, що може призвести до керівних посад, як провідний товарознавець або директор магазину, що також впливає на рівень зарплати. Тому назвати точні суми, які одержує товарознавець, досить складно. ​

Читайте також