Зарплата у Сільпо: касир, охорона, продавець та адміністратор

Скільки можна заробити в Сільпо?
Скільки можна заробити в Сільпо?

Сільпо — це одна з найбільших мереж супермаркетів в Україні, яка входить до складу компанії Fozzy Group. У цій мережі завжди є активні вакансії, які підходять різним українцям. Головним аргументом, безперечно, є зарплата Сільпо. Але в цьому випадку варто враховувати посаду та відповідальність (адміністратор Сільпо зарплата точно відрізняється від охоронця Сільпо зарплата або Сільпо зарплата продавця).

У будь-якому разі, що охоронець, що продавець чи касир, може розраховувати на кар'єрне зростання. Адже продавець-консультант і касир може якось стати адміністратором. У цьому випадку адмін заробляє чимало, як і товарознавець.

Принцип роботи Сільпо

Скільки можна заробити в сільпо

Розбираючись у темі, яка Сільпо касир зарплата чи яка Сільпо продавець зарплата, варто позначити, що особливого у цій мережі. В цілому, Сільпо відоме своїм широким асортиментом товарів, включаючи продукти харчування, побутову хімію, товари для дому та багато іншого. Магазини Сільпо можна знайти у різних містах України, вони відомі високим рівнем обслуговування, а також часто проводять різноманітні акції для покупців. Загалом складно знайти хоч одного українця, який не знає про Сільпо.

Мережа постійно зростає та розвивається, відкриваються нові магазини, а тому з'являються і нові робочі місця. Саме вони дозволяють українцям знайти роботу і навіть сподіватися на кар'єрне зростання. Сільпо пропонує різноманітні можливості для кар'єрного зростання своїм співробітникам. Основні напрямки розвитку кар'єри включають:

  1. Горизонтальне зростання. У великих компаніях переміщення між різними посадами в рамках одного рівня. Наприклад, працівник може перейти з посади касира посаду продавця-консультанта. На зарплату цей рух не впливає, але надає багато можливостей.

  2. Вертикальне зростання. Це вже підвищення на вищу посаду. Наприклад, з посади касира можна перейти на старшого касира, потім на адміністратора магазину, а потім на керуючого магазином. Саме в такому зростанні і має бути зацікавлений будь-який працівник.

  3. Професійне навчання. Компанія пропонує своїм співробітникам різні тренінги та навчальні програми, що дозволяють розвивати професійні навички та збільшувати шанси на підвищення. Це додатковий бонус для всіх працівників мережі.

Втім, крім деяких можливостей, у Сільпо є різні обмеження. На деякі посади можна спробувати працевлаштуватися без досвіду та освіти, а на інші все ж таки знадобиться деяка підготовка.

скільки платять сільпо

В Сільпо доступні різні вакансії, серед яких:

  1. Касир. Основні обов'язки включають обслуговування покупців, роботу з касовим апаратом та оформлення чеків.

  2. Продавець-консультант. Це викладення товарів, консультація покупців щодо асортименту, підтримка порядку на полицях.

  3. Охоронець. В його обов'язках забезпечення безпеки магазину, контроль за порядком, запобігання крадіжкам.

  4. Адміністратор магазину. У його обов'язках організація роботи магазину, управління персоналом, вирішення конфліктних ситуацій.

  5. Керуючий магазином. Він є відповідальним за загальне управління магазином, досягнення планових показників, управління командою.

сільпо заробіток

Робота в Сільпо також включає переваги, як соціальний пакет, можливість кар'єрного зростання, корпоративне навчання та бонуси за добрі результати роботи.

Що відомо про зарплату у Сільпо?

Зарплата в мережі супермаркетів "Сільпо" у 2024 році залежить від посади, регіону та досвіду роботи. Є багато факторів, які впливають на загальний дохід працівника.

Отже, часто в Сільпо шукають касирів. Що їм пропонують:

  1. Зарплата: 10000–15000 грн/міс.

  2. Обов'язки: робота з касовим апаратом, обслуговування клієнтів, сканування та зважування товарів, розрахунки з покупцями.

Найчастіше можна зустріти вакансії охоронця Сільпо. Що йому пропонують:

  1. Зарплата: 12 000-18 000 грн/міс.

  2. Обов'язки: забезпечення безпеки магазину, контроль на вході та виході, моніторинг камер відеоспостереження, запобігання крадіжкам.

Однією з найпопулярніших вакансій, що актуальна у Сільпо, продавець-консультант. Які йому умови працевлаштування:

  1. Зарплата: 10000–16000 грн/міс.

  2. Обов'язки: обслуговування клієнтів, викладання товарів, консультації з асортименту, контроль за чистотою та порядком на торгових полицях.

скільки сільпо платить касиру

Потрібно згадати і про адміністратора магазину. Для цієї посади необхідний досвід і деякі особисті якості (товариськість, стресостійкість). Які умови для продавця:

  1. Зарплата: 15 000-25 000 грн/міс.

  2. Обов'язки: керування магазином, координація роботи персоналу, вирішення конфліктних ситуацій, звітність, керування товарними запасами.

Сільпо надає можливість кар'єрного зростання: від касира до старшого касира, потім до адміністратора і далі до керуючого магазином. Компанія також пропонує професійне навчання та тренінги, що допомагає співробітникам розвивати навички та просунутися по службі.

Зарплати можуть відрізнятися від регіону та конкретного магазину. У великих містах рівень зарплат може бути вищим, а також є можливість отримання бонусів за виконання планів.

Працевлаштування в Сільпо: всі за і проти

Працевлаштування у Сільпо завжди здається гарною історією для українців. Для початку варто зайти на офіційний сайт і там переглянути список актуальних вакансій. Найчастіше це касири та продавці, рідше вищі посади.

Після цього обов'язково необхідно створити резюме. У ньому ж можна вказати досвід роботи, освіту та описати свої особисті якості. Важливо відобразити ключові якості, як уміння працювати з клієнтами, володіння касовим апаратом (якщо претендуєте на посаду касира), знання стандартів мерчандайзингу (для продавців) або навички управління та роботи з персоналом (для адміністраторів).

скільки сільпо платить адміністратору

Заявку на перегляд резюме можна подати через офіційний сайт "Сільпо" або безпосередньо у відділі кадрів конкретного магазину. На сайті можна заповнити анкету, вказавши кращі вакансії та локацію. Після цього ваша анкета розглядатиметься менеджером з персоналу. Після цього потенційному працівнику буде призначено співбесіду.

Читайте також