Затримали сина екснардепа Балоги. Його підозрюють у причетності до загибелі лікаря

Поліція Закарпатської області помістили до ізолятора тимчасового тримання 23-річного Віктора Балогу, підозрюваного в причетності до загибелі лікаря у дорожньому конфлікті.

Ймовірно, він є сином Павла Івановича Балоги. Балога-старший був народним депутатом Верховної Ради України VII та VIII скликань, повідомив журналіст Віталій Глагола.

Після конфлікту на дорозі суперечка переросла в штовханину, в ході якої водій позашляховика, за попередніми даними, отриманими з показів свідків та записів камер спостереження, наніс удари водієві Skoda.

"Після цього останній впав на землю та втратив свідомість, а інший учасник конфлікту покинув місце події. Травмованого чоловіка медики госпіталізували до реанімаційного відділення", написав Глагола.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

24-річний ужгородець розповів поліції, що він начебто був учасником конфлікту та керував авто Volkswagen.

Втім, додає Глагола, поліцейські встановили справжнього фігуранта справи, яким виявився 23-річний мукачівець Віктор Павлович Балога.

Таким чином Віктор Балога намагався уникнути відповідальності за скоєне.

Зловмиснику загрожує до 10 років ув'язнення.

У місті Білгород-Дністровський в Одеській області поліцейський з дружиною, яка також є співробітником поліції, на позашляховику двічі наїхали на літню жінку.

Згодом вони викликали швидку і втекли з місця ДТП. Постраждала померла у лікарні.