Заворушення в Ірландії, вибухи в України: головне за ніч

У Криму, в місті Джанкой, відбулися вибухи. Подібні вибухи також стали причиною повітряної тривоги у Хмельницькій області. Запорука у вирішенні конфлікту полягає в належному забезпеченні Україні зброєю та боєприпасами. Цю проблему нарікає міністр закордонних справ Литви, зазначаючи, що це може змусити Україну залучитися до мирних переговорів з Росією.

У Криму, місто Джанкой сповнилося звуком вибухів, які супроводжувалися повідомленнями від місцевих медіа. За даними телеграм-каналів, це були сем вибухів на території Джанкойського району. Наразі офіційні джерела Російської Федерації не заявляли про цей інцидент.

Україна стикається з ризиком втягнутися в мирні переговори з Росією через недостачу зброї та боєприпасів. Такої позиції придержується міністр закордонних справ Литви, який наголошує на важливості належного забезпечення України необхідними засобами для перемоги у війні і запобіганні укладанню шкідливого миру з Росією.

У Хмельницькій області також були зафіксовані вибухи під час повітряної тривоги. За словами представника обласної військової адміністрації, силами ППО було проведено необхідні заходи для забезпечення безпеки населення. Нагадаємо, що Повітряні Сили ЗСУ попереджали про загрозу ударних безпілотників для цієї області і закликали мешканців певних районів залишатися в укриттях.

На відміну від спекуляцій, міністр оборони США заявляє, що Сполучені Штати стоять поруч з Україною у конфлікті з Росією і виконують свої зобов'язання. Це було заявлено на прес-конференції Міністерства оборони України. Інформація про можливий вибір між Україною та Ізраїлем була спростована.

У Москві на електропідстанції сталася пожежа, яка почалася з будівлі трансформатора. Подія сталася на електропідстанції під назвою "Чагіно". В інформаційному повідомленні вказується, що горить близько 120 л палива і трансформатор. На місці події працюють рятувальні служби, щоб загасити вогонь. Це є російським ЗМІ.

У Дубліні виникли заворушення та сутички з поліцією в результаті нападу, унаслідок якого п'ятеро людей, включаючи дітей, отримали поранення ножем. Провокатори спалювали поліцейські автомобілі і трамваї, а також нападали на поліцейських. Є інформація про викрикання антимігрантських гасел учасниками протестів, а також про побиття вікон і мародерство. Згідно з заявою комісара поліції, ці заворушення мають своїми корінями у фракції, що прихильна ультраправим ідеологіям.