Збірна України здобула першу перемогу в плей-оф чемпіонату світу з футзалу

Збірна України святкує перемогу в футзалі
Збірна України святкує перемогу в футзалі

Збірна України з футзалу розпочала плей-оф чемпіонату світу 2024 з перемоги. На цей раз противником були Нідерланди.

Вже на 6-й хвилині першого тайму збірна України зуміла забити гол. Михайло Зварич відкрив рахунок після передачі від Даниїла Абакшина. Але Нідерландці швидко вирішили відповісти, але воротар збірної врятував команду і відхилив м'яч. Потім Мохамед Чіх небезпечно пробивав з штрафного майданчика, але м'яч пролетів мимо нідерландця.

У другому таймі Нідерланди зрівняли рахунок, але збірній України вистачило всього двох хвилин, щоб повернутися в лідери. Андрій Мельник, який замінив вболівальників, забив другий гол у матчі - 2:1.

Фінальний рахунок був встановлений Мельником на заключній хвилині основного часу. Він забив гол під час заміни голкіпера, оформивши свій дубль та довершивши перемогу 3:1.

ЧС-2024 з футзалу. 1/8 фіналу

Нідерланди - Україна 1:3

Голи: Бузамбу, 29 - Зварич, 6, Мельник, 31, 40

На наступному етапі збірна України зустрінеться з переможцем матчу між Іспанією та Венесуелою, який відбудеться 25 вересня.

Варто напомнити, що збірна України з футзалу здобула ще одну перемогу на чемпіонаті світу з футзалу. У другому матчі українці розбили команду Анголи з рахунком 7:2.

Національна збірна України з футзалу також здобула перемогу 4:1 над командою Афганістану в третьому матчі чемпіонату світу, який відбувся 21 вересня. Цей результат гарантує "синьо-жовтим" місце в плей-оф турніру.

Читайте також