Зеленська пояснила, чому погодилася на зйомку для глянцю, яка збурила суспільство

Зеленська пояснила, чому погодилася на зйомку для глянцю, яка збурила суспільство

Перша леді України Олена Зеленська пояснила, чому вона погодилася на фотосесію для американського журналу Vogue, яка спричинила бурхливі обговорення у суспільстві через її "чоловічу" позу. Вона пояснила, що ця зйомка була можливістю привернути увагу світу до подій в Україні.

Згідно інтерв'ю з латиноамериканськими ЗМІ, Зеленська зазначила, що не могла відмовитися тоді від фотографки Енні Лейбовіц, яка є відомою по всьому світу. Крім того, вона вважала, що українцям потрібно було заявити про себе на міжнародній арені, особливо у перші дні війни. Олена Зеленська наголосила, що ця фотосесія знайшла відгук у латиноамериканських медіа, які ще й досі задають питання про ці світлини.

Перша леді стверджує, що спілкуватись про війну будь-якими способами - це правильно, і фотосесія допомогла привернути увагу світу до України. Вона також зазначила, що під час першої фотосесії для Vogue з'явилися критичні коментарі щодо її пози на знімках, але вона була задоволена підтримкою, яку отримала від людей та флешмобом, який розпочала сама фотографка.

Нагадаємо, що Олена Зеленська також розповіла про вплив війни на її дітей - 19-річна донька Олександра зосереджена на навчанні, але не має планів на майбутнє, а 11-річний син Кирило мріє стати військовим.

Також вона була гостею подкасту, де вони говорили про психічне здоров'я української молоді під час війни, спільно з дочкою Олени Кравець та 7-річною дівчинкою Поліною Медвідь. Темою розмови була боротьба з тривогою та страхами у період війни.

Читайте також: