Зеленський: Коли люди почали думати, що часткові рішення кращі ніж перемога?

Зеленський роздумує над вибором стратегії перемоги
Зеленський роздумує над вибором стратегії перемоги

У Інституті Рональда Рейгана у Вашингтоні президент Володимир Зеленський заявив, що країни, зокрема США, повинні бути безкомпромісними у захисті свободи і демократії. Вони повинні також бути безкомпромісними проти російського диктатора Володимира Путіна та будь-яких форм терору, таких як повномасштабне вторгнення РФ в Україну, яке сталося у лютому 2024 року.

Президент наголосив, що наближені вибори президента США не повинні впливати на здатність світу протистояти агресії і захищати свободу та демократію. Зеленський закликав працювати активно й без чекання на майбутні місяці, бути міцними і безкомпромісними, особливо для Америки і її президента, у захисті демократії і проти Путіна та його союзників.

"Потім щось сталося зараз. Коли це відійшло в тінь? Коли люди почали думати, що краще відтермінувати, ніж діяти, що часткові рішення кращі ніж перемога? Коли стало видаватися, що захист свободи – це, як припускається, небезпечно, і що поставити Путіна в позицію шантажу всього світу – це, як стверджується, неприбутково? Коли і чому це сталося?" - сказав Зеленський.

Зеленський наголосив, що США не можуть втрачати інтерес до світових справ і не можуть уникати використання своєї сили для побудови світової мрії.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також