Зеленський назвав три компоненти перемоги

Зеленський назвав три компоненти перемоги

Українська народна сміливість, стійкість і єдність відіграють важливу роль у боротьбі з російським окупантом. Президент Володимир Зеленський наголосив на цьому, опублікувавши 10 фотографій з українськими воїнами.

За словами президента, "Українська сміливість має принести Україні мир. І це буде. Стійкість наших людей має гарантувати цілісність нашої держави. І це буде. Наша єдність має дати нам змогу пройти весь шлях, який необхідно, щоб вигнати окупанта з нашої землі. І це буде", - заявив президент Зеленський.

"Сміливість. Стійкість. Єдність. Те, що не можна втрачати, щоб не втратити Україну", - додав Зеленський.

Протягом останньої доби на фронті відбулося близько 60 бойових зіткнень. На Авдіївському напрямку сили оборони України відбили 15 атак ворога.

Українські військові активно проводять наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, а також наступальні дії на Бахмутському напрямку, повідомили з Генерального штабу Збройних сил України.

Протягом 599 днів українські воїни знищили понад 287 770 російських окупантів, 9362 броньовані машини ворога, 4948 танків, 317 літаків і 316 гелікоптерів, а також кораблі та катери, включаючи один підводний човен росіян.

Читайте також: