Зеленський подякував військовим за відбиття російських наступів

Зеленський дякує військовим за відбиття наступів
Зеленський дякує військовим за відбиття наступів

Звернення Президента про мужність воїнів та плани України

Володимир Зеленський, Президент України, висловив свою вдячність українським воїнам, які захищають Харківський напрямок і стримують російські атаки на Донеччині та на всьому фронті. Він підкреслив, що саме мужність та стійкість українських воїнів визначають ситуацію, а не те, що хоче чи намагається зробити Росія.

Президент подякував всім воїнам, які відбивають російські наступи, а також тим, хто допомагає їм у цьому. Зеленський також зазначив, що знищення позицій та пускових установок російських терористів біля кордону має велике значення та працює, як очікувалося.

Президент також повідомив про підготовку до наступних зовнішніх кроків України, зокрема щодо активності між першим і другим самітами миру. Він провів нараду з міжнародниками, щоб обговорити закріплення відповідальних осіб за регіонами та частинами світу для залучення більшої кількості учасників до роботи над пунктами Формули миру.

Зеленський також зустрівся зі Спікеркою литовського Сеймасу та висловив свою вдячність Литві за підтримку України. Він застерігав, що безпека може бути тільки спільною в наших державах, серед наших народів та для нашої незалежності.

Читайте також