Зеленський про припинення війни: "Наступний тиждень може завершити російський терор"

Зеленський про припинення війни: наступний тиждень російський терор
Зеленський про припинення війни: наступний тиждень російський терор

Президент України Володимир Зеленський привітав українських військових з точними ударами по арсеналах в Росії і висловив необхідність підтримки від партнерів у боротьбі проти ворога. Це він заявив у своєму вечірньому відеозверненні.

Зеленський підкреслив, що здатність українських військ повертати війну додому до Росії змінює ситуацію принципово. Він також привітав воїнів за поразку арсеналу окупанта, який був значним.

Президент зазначив, що Служба безпеки України провела гарну роботу щодо знищення ще одного арсеналу російських військ, який містив тактичні ракети та керовані авіабомби, які використовуються для терору проти України.

Зеленський наголосив, що Україна має можливості та здібності для захисту своєї держави, але потребує допомоги партнерів для прискорення завершення війни шляхом знищення російського наступального потенціалу.

Президент закликав світових партнерів надати Україні повноцінні засоби для боротьби з терором Росії та зазначив, що наступний тиждень може бути визначальним для зупинки російської агресії та повернення нормальної безпеки.

Зеленський запевнив, що Україна вирішена перемогти у цій війні і закликав партнерів не відставати від сміливості українців.

Президент підкреслив, що Україна має чітку стратегію, яку вона покладе на стіл у партнерів, зокрема, у президента Сполучених Штатів.

Зауважимо, що Зеленський раніше пояснив, чому Захід боїться ударів України по Росії.

Читайте також