Зеленський прокоментував російські атаки на Покровському та Курському напрямках.

Зеленський про російські атаки на Покровському та Курському напрямках
Зеленський про російські атаки на Покровському та Курському напрямках

Президент України Володимир Зеленський зробив заяву щодо стану війни, підбиваючи її підсумки.

Згідно з словами Зеленського, він зустрівся з Головнокомандувачем Збройних Сил Сирським та дізнався про ситуацію на фронті та перебіг "Курської операції". Президент відзначив успіхи на Покровському напрямку, але підкреслив складну ситуацію в Донецькій і Запорізькій областях.

"Загалом Донеччина і Запорізький напрямок – це дуже складні умови, жорсткі дії ворога. Але стійкість наших підрозділів має вирішальне значення. Саме від нашої стійкості все залежить", – наголосив Зеленський.

Президент також згадав про нові домовленості щодо постачання та виробництва зброї, досягнуті в ході його візитів за кордоном. Він зазначив, що українська промислова база здатна виробляти більше зброї, ніж можуть українські фінансові ресурси.

"Наша промислова база здатна виробляти значно більше дронів, більше снарядів, бойової техніки, ніж дають змогу це робити фінансові спроможності нашої держави", – зазначив Президент.

Крім того, Зеленський відзначив заслуги Національної гвардії України та подякував капеланам за підтримку воїнів на передовій.

"Дякую кожному й кожній, хто посилює Україну! І тільки на сильних позиціях ми досягнемо справжнього миру, справедливого. Слава Україні!" – закінчив своє звернення Президент Зеленський.

Читайте також