Зеленський прокоментував теракт у Москві: Путін добу думав, як залучити Україну

Зеленський коментує теракт у Москві
Зеленський коментує теракт у Москві

Зеленський: Путін намагається звалити вину на інших

Президент України Володимир Зеленський в своєму відеозверненні прокоментував теракт, що стався в Москві. Він зазначив, що Путін і його прихильники намагаються покласти вину на інших.

Держава-терорист завжди має однакові методи: були і підірвані будинки, і розстріли, і вибухи. І завжди вони звинувачують інших.

Зеленський наголосив, що росіяни привезли сотні тисяч терористів на українську землю і вони безрезультатно проводять бойові дії проти України.

Терористи завжди повинні програвати, і я дякую кожному і кожному, хто дійсно захищає життя! Дякую всім нашим людям, які борються проти терору. І ми повинні всім світом захищатися від тих, хто вважає людей просто витратним матеріалом - додав Зеленський.

Реакція ГУР на провокацію

Українське ГУР відреагувало на версію Путіна про український слід у теракті в Москві. Вони заявили, що це провокація російських спецслужб та ціль нещадна агресія проти України та мобілізація в РФ.

Також експерти зазначили, що теракт в Москві схожий на "Норд-Ост Росії".

Довідка про теракт

22 березня стався теракт у Крокус Сіті Холл у Москві. Російські чиновники марно намагалися звинуватити в цьому Україну, проте їхні докази були нелогічними. Крім того, в історії Росії було багато випадків використання терористичних методів владою для досягнення своїх цілей.

Читайте також