Зеленський прокоментував удар російських терористів по гіпермаркету у Харкові

Удар російських терористів у Харкові
Удар російських терористів у Харкові

Атака РФ в Харкові: двоє загиблих і 24 постраждалих

За новими даними, в результаті атаки РФ в Харкові загинуло щонайменше двоє людей, а ще 24 отримали травми. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За словами мера міста Ігоря Терехова, удар був нанесений по торговельному центру, де було багато людей, і це є "чистим тероризмом". Він також зазначив, що є багато зниклих безвісти і багато поранених.

Маємо велику кількість людей, зниклих без весті. Багато поранених. Судячи зі всього, удар наносився саме по торгівельному центру, де знаходилося багато людей - це чистий тероризм.

Надаються допомога постраждалим, а служби продовжують працювати на місці трагедії.

Лідер області, Олег Синєгубов, підкреслив, що військових об'єктів поблизу торговельного центру не було, що свідчить про навмисний удар по цивільній інфраструктурі.

Президент України Володимир Зеленський засудив атаку, назвавши її проявом "російського божевілля та підлості". Він висловив співчуття родинам загиблих і поранених і обіцяв надати їм необхідну допомогу.

Зеленський також підкреслив важливість надання Україні достатнього захисту та реальної рішучості з боку міжнародної спільноти, щоб запобігти подібним терористичним атакам у майбутньому. Він також подякував лідерам, які підтримують Україну в цей складний час.

Цей удар в Харкові є ще одним прикладом жорстокості та нелюдськості російської агресії проти мирного населення України.

Читайте також