Зеленський провів переговори з італійським бізнесом: ключові теми зустрічі

Зеленський італійський бізнес ключові теми
Зеленський італійський бізнес ключові теми

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками більше 30 провідних італійських компаній з різних галузей економіки. Зустріч відбулася на форумі "Амброзетті" в Чорноболі.

Про це повідомляється на офіційному сайті Президента України.

Зеленський подякував італійським підприємцям за їхню активну участь у розвитку проектів в Україні в умовах, складних для країни. Він особливо відзначив компанії, які надають енергетичне обладнання та гуманітарну допомогу українським партнерам.

Фокус на відновлення України та розвиток нової економіки

Однією з головних тем обговорення було повоєнне відновлення України. Зеленський підкреслив, що важливо не лише відновлювати, але й створювати сучасну інфраструктуру та нову якісну економіку.

"Реконструкція України має передбачати впровадження інноваційних технологій та новітньої інфраструктури", - підкреслив Президент.

За словами Зеленського, італійські компанії можуть бути зацікавлені в співпраці з Україною, зокрема в оборонному виробництві, машинобудуванні, енергетиці, аерокосмічній промисловості та інформаційно-технологічному секторі. Ці галузі мають найбільший потенціал для взаємовигідного партнерства та інвестицій.

Президент також розповів про "План перемоги", який він показав партнерам у Італії.

Читайте також

NYT порівняла "мирні плани" Венса та Путіна
сьогодні, 02:30 157 переглянули
Венс і Путін на фото