Зеленський провів засідання Ставки: обговорили три ключові питання

12 жовтня президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. У Telegram він повідомив про обговорення трьох ключових питань.

Перше питання стосувалося ситуації на фронті. Зазначено, що командувачі Валерій Залужний, Олександр Сирський і Олександр Тарнавський зробили доповіді про ситуацію на східному та південному напрямках, а також про захист наших позицій та наші кроки вперед.

Другим питанням на засіданні було українське виробництво зброї та техніки. Президент має намір отримати програму забезпечення українською зброєю за всіма ключовими потребами.

Щодо третього пункту, Зеленський зазначив, що була проведена комплексний аналіз ситуації на Близькому Сході від глави Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка. Він підкреслив, що враховуються всі чинники і здійснюється співпраця з партнерами для запобігання дестабілізації.

Президент Володимир Зеленський має намір відвідати Ізраїль, щоб висловити свою солідарність країні, яка веде війну з бойовиками ХАМАС. Вже є перші контакти щодо цього питання, але точна дата візиту ще не запланована.