Зеленський провів засідання Ставки: ситуація на фронті та виробництво ракет

Зеленський на засіданні Ставки
Зеленський на засіданні Ставки

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорювалися ключові питання оборони України. Про це глава держави повідомив у своєму телеграм-каналі 6 серпня 2024 року.

Першочергову увагу було приділено ситуації на фронті, зокрема на Покровському, Торецькому та Харківському напрямках. Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський доповідав по відеозв'язку, перебуваючи безпосередньо на місці подій.

Розвідувальні служби – ГУР і СЗР – представили свої прогнози щодо розвитку ситуації та найближчих цілей російських військ.

Другим важливим питанням стало забезпечення Сил оборони власними дронами та ракетами до кінця року. З цього приводу доповідали міністр оборони Рустем Умєров, віцепрем'єр з інновацій Михайло Федоров та міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

За результатами засідання було ухвалено рішення про спрямування додаткового фінансування на ракетну програму України, що дозволить збільшити виробництво вітчизняних ракет.

Крім того, міністр оборони Рустем Умєров доповів про стан забезпечення зброєю та технікою додаткових бригад. Зеленський наголосив на активній співпраці з партнерами у цьому напрямку.

Читайте також

NYT порівняла "мирні плани" Венса та Путіна
сьогодні, 02:30 157 переглянули
Венс і Путін на фото