Зеленський розповів про найважчий напрямок на фронті та озвучив головні завдання

Зеленський розповів про найважчий напрямок на фронті та озвучив головні завдання

Президент України Володимир Зеленський заявив, що одне з головних завдань - отримати більше підтримки для України з погляду стійкості суспільства. Він зазначив, що це стосується різних аспектів, таких як енергетика і відновлення після ударів.

Про це Зеленський повідомив у відеозверненні, зокрема оновлює Угоду про підтримку з Європейськими партнерами, зокрема Німеччиною.

Готуємо для України нові домовленості з європейськими партнерами, зокрема з Німеччиною щодо додаткових кроків підтримки.

Крім того, президент повідомив про підготовку двосторонньої угоди про безпеку між Україною та Сполученими Штатами Америки.

Також він звернув увагу на ситуацію на фронті, зазначивши напружену ситуацію на Покровському напрямку на Донбасі, де окупанти найбільше намагаються прорватись.

"Тільки за вчора понад 40 атак, сьогодні, до теперішнього часу, вже понад 20. Кожен наш воїн, хто саме там знищує ворога, кожен наш солдат та командир, які роблять все, щоб утримати наші позиції та допомогти воїнам на позиціях поряд. усім вам особлива подяка. Максимум зусиль, щоб у вас та всієї нашої армії було більше зброї, більше техніки, більше сучасних систем"

Зеленський також заслухав доповіді Головкому ЗСУ Олександра Сирського та керівника ГУР Кирила Буданова.

Нагадуємо, що Байден і Макрон очікують на рішення G7 про створення $50 млрд фонду для України.

Читайте також: