Зеленський розповів про "зрозумілу" військову стратегію окупантів

Зеленський розповів про

Засідання Ставки верховного головнокомандувача

Президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму телеграм-каналі про проведення засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Під час засідання Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який перебував на Харківщині, представив повну картину бойових дій на Харківському напрямку та на Донбасі.

"Намір окупантів зрозумілий: відтягнути наші сили на північ, щоб просунутися на сході. Знаємо, як відповідати", - зазначив президент.

Міністр оборони Рустем Умєров доповів про забезпечення армії всім необхідним та представив графіки надходження зброї з уже оголошених та очікуваних пакетів допомоги від партнерів України.

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко, який продовжує працювати у прикордонних регіонах, включаючи Чернігівщину, Сумщину та Харківщину, надав онлайн-доповідь.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов та голова Служби зовнішньої розвідки Олег Іващенко представили не лише плани РФ на полі бою, але й дані щодо стратегії зриву Саміту миру, що стало головним завданням російської дипломатії та зовнішньої розвідки на найближчий час.

Нагадаємо, Зеленський назвав головний пріоритет для військової промисловості України.

Читайте також: