Зеленський сказав, як "назавжди" перемогти Росію

Виступ Зеленського проти Росії
Виступ Зеленського проти Росії

Президент України Володимир Зеленський виступив з заявою про те, що Росія повинна назавжди втратити контроль над Україною і перестати мати бажання контролювати її. Він зробив цей звернення під час виступу у Верховній Раді 16 жовтня.

За словами Зеленського, це є гарантією життя для України, а також гарантією спокою для Європи.

"І щоб ми досягли цього, я прошу вас працювати на єдність в Україні та Україні - з партнерами. Переконувати партнерів. Бути тими, хто працює невтомно", - закликав президент.

Зеленський також подякував тим, хто воює за Україну та працює на її благо. Він наголосив на тому, що суспільство зберігається завдяки повазі один до одного, незважаючи на поляризацію під час війни. Preзидент закликав зберігати єдність, оскільки втрата єдності в Україні може призвести до втрати єдності в Європі, а це в свою чергу може позбавити нас підтримки у мирному вирішенні конфлікту.

План перемоги у війні

На засіданні Верховної Ради Зеленський представив свій план перемоги України у війні з Росією. План включає 5 пунктів і три таємні програми.

"План перемоги дасть нам змогу об'єднатися навколо спільної мети. Нехай наша робота над цим планом прискорить досягнення миру для України... Росія має підкоритися. Це не заморозка конфлікту і не торгівля суверенітетом. Ми повинні реалізувати план перемоги і змусити Росію приєднатися до мирного рішення", - підкреслив президент.

Зеленський також прокоментував ситуацію на фронті та розповів про підготовку до зими.

Читайте також