Зеленський: Що більше тиску буде на Росію, то ближчим буде справедливий мир

Зеленський тиск на Росію справедливий мир
Зеленський тиск на Росію справедливий мир

Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням після 896-го дня війни. Усередині свого виступу він сфокусувався на трьох основних питаннях.

Перш за все, Зеленський висловив свою вдячність всім українським воякам за їхню хоробрість та відданість Україні. Особливо він відзначив бойові підрозділи на Покровському, Торецькому, Лиманському напрямках та на Харківщині. Президент підкреслив важливість продовжувати ефективне знищення ворога, зазначивши, що збільшення тиску на Росію, як агресора, наблизить справедливий мир.

Друге, Зеленський повідомив про свою розмову з головнокомандувачем Сирським щодо майбутніх дій та кроків української армії. Деталі цих розмов будуть розкриті пізніше. Він також провів нараду з міністром оборони Уміровим щодо практичної реалізації ракетної програми України.

Третє, президент розповів про важливі зустрічі з урядовцями. Було обговорено запуск нового проекту "Армія плюс", який має спростити повсякденні завдання для командирів сил оборони України. Крім того, обговорювалися нові напрямки соціальної підтримки, спрямовані на розвиток бізнесу, створення робочих місць та підтримку сімей.

Зеленський підкреслив, що вже зараз, захищаючи державу, визначається майбутнє життя в Україні після війни. Він наголосив на важливості забезпечення максимального захисту і безпеки для громадян, а також створення якомога більше можливостей для життя і праці в Україні.

Читайте також