Зеленський: Союз Росії та КНДР вимагає посилення підтримки України

Зеленський заявив про важливість підтримки України
Зеленський заявив про важливість підтримки України

Український Президент Володимир Зеленський наголосив на необхідності посилення підтримки України з боку міжнародних партнерів. Він заявив, що наступний тиждень буде присвячений роботі з партнерами для досягнення "справжнього миру".

Справжній мир може бути досягнутий лише завдяки силі, і увесь наступний тиждень буде присвячений роботі з нашими партнерами – заради такої сили, заради справжнього миру

За словами Президента, він обурений зростаючим союзництвом між Росією та Північною Кореєю, оскільки це включає передачу людей з Північної Кореї до російських військових сил, які окупують Україну.

Зеленський також висловив важливість збільшення далекобійності української армії та постачання для українських сил, яке допоможе збільшити тиск на агресора та запобігти ескалації конфлікту.

Коли ми говоримо про більшу далекобійність для України та більш рішуче постачання для наших сил – це не просто перелік військових засобів. Це про збільшення тиску на агресора, який буде для Росії сильнішим, ніж вони можуть витримати. І це про недопущення більшої війни

Президент також висловив подяку українським військовим та прикордонникам за їхню службу, особливо бойовим бригадам Збройних Сил України, які проявилися на різних напрямках фронту.

Читайте також