Зеленський відзначив воїнів, які потужно знищують російських окупантів

Зеленський відзначив воїнів, які потужно знищують російських окупантів

Президент Володимир Зеленський висловив свою вдячність українським воїнам, які ефективно борються з російськими окупантами. Глава держави зазначив це у відеозверненні.

Зеленський особливо відзначив вояків 110-ої окремої механізованої бригади, "Сімдесятдевʼятки" Державної служби внутрішньої безпеки та артилеристів 55-ої бригади. Він подякував їм за потужний удар по російським окупантам, який є необхідним для успіху України.

Президент також не забув відзначити десантників 82-ої окремої бригади та воїнів 148-ої окремої артилерійської бригади Державної служби внутрішньої безпеки за їхню відвагу та ефективність у наступальних діях.

Зеленський підкреслив, що кожен крок українських воїнів є важливим, а кожна ворожа втрата має свій сенс. Він закликав всіх пишатися нашими воїнами і підтримувати їх.

Крім того, президент подякував бійцям Головного управління розвідки, зокрема спецпідрозділу "Кракен" за їхню міцність і результативність у районі Купʼянська.

Зеленський також наголосив, що за участь у війні вже нагороджено більше 60 тисяч українців і українок. Він підкреслив, що це свідчення сміливості і характеру нашого народу, який не здається і переможе.

Записайся на наш телеграм канал новин - INKORR

Українські воїни продовжують наступальні операції на Мелітопольському напрямку та Бахмутському. За час повномасштабної війни наші війська знищили значну кількість окупантів і техніки, включаючи танки, літаки, кораблі і підводні човни російської армії.

Читайте також: