Зеленський висловився про план Трампа закінчити війну "за 24 години"

Зеленський і Трамп обговорюють війну
Зеленський і Трамп обговорюють війну

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не змінить свою позицію щодо територіальної цілісності країни незалежно від будь-яких сил у світі. У недавньому інтерв'ю ВВС він заявив, що ніяка пропозиція, навіть від Дональда Трампа, не змусить Україну віддати свої території Росії для швидкого завершення війни.

Зеленський коментував заяву Трампа про можливість закінчення війни між Україною та Росією за 24 години. Він вважає, що такий сценарій вимагатиме від України припинення бойових дій та передачі окупованих територій Росії. Президент України не згоден з таким підходом, оскільки він дозволить Путіну створити ілюзію перемоги для свого суспільства і світу.

Зеленський підкреслив, що Україна не погодиться на такий крок, оскільки це не просто рішення одного президента або кількох людей, а рішення нації в цілому.

Також президент відповів на критику в адресу Джей Ді Венса, кандидата на посаду віце-президента, який висловив байдужість до ситуації в Україні. Зеленський вважає, що Джей Ді Венс насправді не розуміє ситуацію в українській країні.

Варто зазначити, що раніше Трамп також висловлював думку, що він може закінчити війну за 24 години.

Читайте також