Жінка вбила батьків і чотири роки ховала їхні трупи вдома

Трупи батьків підлітку вдома
Трупи батьків підлітку вдома

Жінка з Великої Британії, Вірджинія Маккалоу, приховувала у будинку тіла своїх батьків, яких вона вбила. Вона розповіла сусідам, що батьки переїхали на пенсію на узбережжя. Цю страхітливу історію розповідає ВВС.

Прихованість

Один з сусідів розповів, що завжди бачив зависнуті штори в будинку Маккалоу, і ніколи не бачив хтось у середині.

Сімейний лікар пари висловлював занепокоєння через тривалу відсутність своїх пацієнтів, але донька завжди виправдовувала це тим, що вони не можуть зустрітися через пандемію.

Зазначимо, що саме в цей час в Великобританії був карантин.

Згодом підозри стосовно долі пенсіонерів виникли у власника компанії, що здавала їм в оренду телевізор, коли він не зміг забрати свою техніку. Донька Маккалоу раптово відмовилася від нього від імені батьків.

Виявлення тіл

У 2023 році до поліції надійшов дзвінок від служби безпеки графства Ессекс, які занепокоїлися пацієнтами, так як їхня донька заборонила доступ до них.

Тоді виявилося, що Джон Маккалоу був отруєний і його тіло було знайдено в сховку з піноблоку та покрито ковдрою. Тіло дружини було знайдено у шафі на верхньому поверсі будинку. Експерти встановили, що жінку били молотком і різали ножем, а також отруїли медикаментами.

Коли поліція прийшла до будинку, Вірджинія була спокійна і заявила, що чекала на цей день. Вона сказала, що заслуговує на покарання, а вирок може дати їй трохи спокою.

Мотив

Виявилося, що Вірджинія зловживала довірою своїх батьків, живучи у їхньому будинку та витрачаючи їхні гроші, накопичуючи великі борги на їхні імена.

Вона підробляла листи, в яких вказувала, що батьки втратили гроші через шахрайство, але насправді вона витрачала їх.

Загалом, Вірджинія одержала фінансову вигоду в розмірі 149 697 фунтів стерлінгів - з їхніх пенсій, кредитних карток та продажу активів.

На суді було виявлено, що вона також витратила 21 000 фунтів стерлінгів на азартні ігри в Інтернеті з 2019 по 2023 рік.

Суд у Челмсфорді засудив Вірджинію Маккалоу до довічного ув'язнення за вбивство своїх батьків з мінімальним терміном ув'язнення 36 років.

Читайте також