Жінка випила кави у аеропорту і опинилась у реанімації

У аеропорту Майорки жінка ледве не померла після того, як випила каву з комахами з торгового автомата. Жінку вдалося врятувати в реанімації після 36 годин боротьби за її життя. Родина постраждалої подала скаргу на аеропорт.

21-річна працівниця авіакомпанії купила напій у торговому автоматі в аеропорту на Майорці. Вона помітила дивний смак кави і, подивившись у чашку, побачила багато комах. Жінка одразу відчула анафілактичний шок і почала мати проблеми з диханням. Швидка медична допомога зробила їй ін'єкцію адреналіну в аеропорту, а потім доставила її до лікарні, де вона провела 36 годин у реанімації.

Родичі жінки заявили, що присутність комах у кавовому автоматі є небезпечним для громадського здоров'я і подали скаргу на аеропорт. Вони вважають, що автомат погано обслуговували і це є злочином. Зараз жінку вже виписали з лікарні і її життю нічого не загрожує.

Трагічна смерть фінансового директора Daimler Truck

Фінансовий директор і член правління компанії Daimler Truck помер у віці 52 роки. Причина смерті була неочевидною. У компанії відзначили цей інцидент як "трагічний", але не уточнили деталі. Згодом стало відомо, що він помер від алергічної реакції після укусу оси. Цей топ-менеджер вже мав алергію і завжди носив з собою набір першої допомоги для укусів, але цього разу йому не вдалося врятуватися.