Зірка соцмереж кіт Степан занедужав після російського обстрілу Харкова

Улюбленець інтернету, кіт Степан, захворів після обстрілу в Харкові 23 січня. Про це повідомила власниця знаменитого кота в його Instagram-блозі.

«Після жахливого обстрілу я став почуватися погано внаслідок стресу. Зараз в мене все, здається, налагоджується, бо я оточений найкращими лікарями. З мамою щодня відвідую лікарню. Дякую всім, хто хвилювався за мене, все буде добре», - сказав кіт.
Блок галереї

Сьогодні Степану було зроблено 3 уколи, і він також приймає медикаменти вдома, повідомила власниця котика.

Нагадаємо, що в місті Сміла після ракетного удару вдалося врятувати собаку, яка пробула під руїнами майже добу. В родині також був кіт, але він не вижив внаслідок обстрілу.

Також стало відомо, що в одеській поліції є поліцейський кіт на прізвисько Патрон. Кіт став частиною зведеного загону на Херсонщині під керівництвом майора поліції Юрія Душака. Ім'я Патрон коту надали не випадково - на його шиї він носив патрон, яким мав "покласти" російського окупанта в разі потреби, розповідає поліцейський.

Також військові показали свого пухнастого "братика". Артилеристи 43-ї бригади показали фото котика Степана, який став одним з їх команди.

«Він став важливою часткою нашої команди. Його вміння слухати і заспокоювати додає атмосферу спокою та впевненості. Іноді треба відволіктися та подумати про щось хороше, і в таких випадках наш Степан завжди буває у пригоді. Він - частинка нашого дому, яка завжди поруч», - розповідають артилеристи 43-ї бригади.