Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення  

Ольга Гришина робить гучний крок

Після початку російського вторгнення, відома українська акторка Ольга Гришина вирішила відмовитися від спілкування зі своїми російськими колегами і видалити їх зі своїх соцмереж. Гришина про це повідомила в інтерв'ю "Главкому".

«Ще на початку я пам'ятаю, ми дивились інтерв'ю. Але мене ця тема взагалі не цікавить. Тому я просто припинила спілкування з ними. До побачення! Не цікаво», – заявила акторка.

Гришина відмітила, що її колеги-росіяни не підтримали її на початку війни. У неї залишилися лише кілька друзів, які мають українське коріння. Вони виїхали з Росії на початку березня. «Це люди, які виходили на мітинги в підтримку України», – пояснила акторка.

Гришина запевнила, що ніколи не відчувала дискримінації з боку російських колег і не відчувала себе другорядною на знімальному майданчику. Вона вважає, що це залежить від нас самим. «Ми всі люди», – додала вона.

Акторка не знає, чи отримувала вона меншу зарплатню в порівнянні з російськими акторами. Проте, вона стверджує, що образилася б, якби дізналася про таку нерівність: «Це етичне питання. Ми повинні будувати наше виробництво з гідністю».

Гришина вважає, що в професійній роботі не повинно бути комплексів і панібратства. Вона стверджує, що усі цехи повинні поводитися один до одного коректно. «Це було б круто», – підкреслила акторка.

Інші актори, які відмовилися від співпраці з Росією

Не тільки Ольга Гришина зробила такий крок. Інша відома українська акторка Зоряна Марченко також відмовилася від роботи в Росії після 2014 року. Вона розповіла про це в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Тамара Гвердцителі, грузинська співачка, яка довгий час жила в Москві, також вирішила відірватися від Росії та повернутися до Грузії після початку війни в Україні.