Жителі Москви активно донатять на українські дрони – ГУР

Громадяни Росії активно пожертвовують гроші на закупівлю безпілотників «Сич» для українських розвідників. Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки.

За даними розвідки, близько 3000 осіб долучилися до волонтерської акції, яку організував телеканал «Freedom». З них 1538 росіян, зокрема 200 мешканців Москви, які відсканували qr-код на екранах своїх телевізорів і ґаджетів.

«Символічно, що пік пожертвувань на дрони для українських розвідників припав на день «виборів Путіна». Росіяни, замість участі у фарсі Кремля, вирішили виразити свою підтримку грошима для свободи своєї держави», — йдеться у повідомленні.

У Головному управлінні розвідки підкреслюють, що це — найкраща інвестиція у майбутнє Росії, яке може настати лише після повного знищення терористичного режиму в Кремлі.

Також до акції долучились українці, які перебувають за кордоном, а також громадяни Латвії, Німеччини, Польщі, Молдови та інших країн.

Нагадаємо, що Росія посилила дезінформаційну кампанію проти України на Близькому Сході. Росіяни поширюють пропагандистські матеріали до посольств інших країн в Каїрі, де вони представляють свою версію історії України від моменту краху Радянського Союзу.

Раніше розвідка попереджала про збільшення дезінформації та фейків від Росії.

Читайте також:

  • «Звернення» Путіна: хакери дали змогу росіянам почути правду (відео)
  • Хакери зламали сервіс для голосування на псевдовиборах президента РФ
  • На виборах у Росії перемогли українські розвідники