ЖК Зелений острова 2 від "Ковальська Нерухомість": інноваційний комплекс для комфортного проживання

Бажаючи стати власником презентабельної та зручної нерухомості, зверніть увагу на житловий комплекс Зелений острів 2 від компанії "Ковальська Нерухомість". Цей проект доступний для інвестицій та стати власником презентабельної квартири в екологічно чистому районі міста може кожен.

Особливості житлового комплексу «Зелений острів 2»

Комплекс Зелений Острів 2 знаходиться поблизу паркових зон "Нивки", "Дубки" та "Сирецька" дозволить насолодитися спокійним відпочинком. За кілька хвилин ходьби розташовується станція метрів.

Комплекс Зелений острів 2 складається з чотирьох 25-поверхових будівель. З вікон верхніх поверхів відкривається панорамний краєвид на столицю. Будівництво комплексу виконане за монолітно-каркасною технологією, у квартири проведено централізоване опалення.

Комплекс відноситься до класу комфорт, квартири мають зручне та продумане планування. У внутрішньому дворику відведено зони для дитячих ігор, занять спортом, відпочинку. Для автовласників передбачені місця для паркування біля будинку, є підземний паркінг на 198 місць.

Поруч із комплексом є вся необхідна інфраструктура:

  • школи;
  • дитячі садки;
  • торгові центри;
  • продуктові магазини та ринок;
  • паркові зони;
  • транспортна розв'язка.

Докладніше ознайомитись з інформацією про житловий комплекс, а також про інші проекти компанії можна на офіційному сайті build.kovalska.com.

Переваги співпраці з компанією «Ковальська Невидимість»

Компанія «Ковальська Нерухомість» має багаторічний досвід роботи та великий каталог зданих об'єктів. Успіх роботи та визнання серед інвесторів забезпечується низкою факторів.

  • Компанія має власну виробничу базу будівельних матеріалів. Це дозволяє вчасно виконувати постачання матеріалів та вводити житло в експлуатацію . Завдяки цьому люди, які інвестують кошти в будівництво, заселяються в квартири в обумовлені терміни.
  • Якість будівельних матеріалів контролюється на всіх етапах виробництва. Надійність, довговічність та екологічність житлових комплексів не викликає сумнівів, що підтверджується відповідною документацією.
  • Будівництво житлових комплексів виконується за сучасними проектами. Кожен об'єкт є перлиною архітектури.
  • Для комфорту проживання комплекси озеленяються ландшафтними дизайнерами, мають затишну прибудинкову територію з ігровими майданчиками, зонами відпочинку, паркінгом.
  • Потенційним покупцям доступні різні варіанти інвестицій, що дозволяє вибрати житло економ, стандарт, комфорт та бізнес класу.

Віддаючи перевагу нерухомості від Ковальської, Ви отримуєте комфортні квартири у мальовничих районах Києва при будівництві яких використані якісні матеріали та сучасні технології.