ЗМІ: Циганков готується повернутись до гри, але клуб може його продати

ЗМІ: Циганков готується повернутись до гри, але клуб може його продати
ЗМІ: Циганков готується повернутись до гри, але клуб може його продати

Український футболіст Віктор Циганков, який виступає за іспанську команду "Жирона", продовжує відновлюватися після травми. Він отримав пошкодження сухожилля лівого стегна в жовтні. За даними dynamo.kiev.ua, 26-річний гравець повернувся до тренувань і виконує індивідуальну програму, поєднуючи її з реабілітацією.

Однак, в останні дні з'явилися чутки про можливий продаж Циганкова. Згідно іспанських ЗМІ, головний тренер "Жирони" Мічел Санчес не хотів би розлучатися з українським футболістом, вважаючи його одним з лідерів команди. Але керівництво клубу готове розглядати пропозиції щодо переходу гравця до іншої команди.

Цікавість з боку італійських та німецьких клубів

Клуби з Італії та Німеччини проявляють інтерес до Віктора Циганкова. "Лаціо" та "Наполі" вже багато часу слідкують за гравцем, а німецький "Айнтрахт" надсилав своїх скаутів на матчі «Жирони». Іншим німецьким клубом, який цікавиться трансфером Циганкова, не названо.

Вартість трансферу гравця становить 30 млн євро. Сам Циганков не хоче залишати "Жирону", так як його родина почувається комфортно в Каталонії. Але керівництво іспанського клубу вважає, що здоров'я гравця може заподіяти проблеми.

Віктор Циганков виступає за "Жирону" з 2023 року і є одним з ключових гравців команди. Інший український футболіст, Довбик, вже перейшов в італійську "Рому" після виступів за "Жирону" у 2023-2024 році.

Читайте також

«Арсенал» – «Шахтар»: результати матчу
сьогодні, 01:02 251 переглянули
Стадіон Арсенал та гравці Шахтару