Змінили правила продажу алкоголю

18 вересня 1995 року президент України Леонід Кучма своїм указом затвердив положення "Про запровадження марок акцизного збору на алкогольні напої та тютюнові вироби". Протягом двох днів марки мали виготовили та почати реалізовувати.

Маркою акцизного збору визнали спеціальний знак, яким маркують алкогольні напої та тютюнові вироби. Його наявність підтверджує сплату акцизного збору або належне оформлення векселя.

До 1 квітня 1996 року дозволили зберігання, транспортування і реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного збору виготовлених в Україні не пізніше 1 лютого того року.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Кабінету міністрів у двотижневий термін наказали затвердити правила виготовлення, зберігання і продажу марок акцизного збору й маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів та визначити розміри плати за марки акцизного збору.

Похід за легалізацію Української греко-католицької церкви провели у Львові 17 вересня 1989 року. Також жителі і гості міста вшанували пам'ять жертв сталінського терору та анексій.